Loading...

Social picnic de toamna

Toamna are farmecul ei și de aceea va invităm la ultimul picnic destinat mustului, dovlecilor și rețetelor delicioase realizate de preferat home-made sau atent cumpărate, cu mai puțin zahăr și care nu au prea multe adaosuri, E-uri, conservanți etc..

Dacă, peste vară ai stat departe de cuptor, este momentul să îl repornești.

Rețetele toamnei?
Merele coapte, dovleacul copt și decorat cu nucă și scorțișoară, plăcinta cu mere, pastele cu dovleac și pâinea cu cartofi. Tot acum este timpul pentru castane și semințe de dovleac coapte.

Va sugerăm să aduceţi aceste preparate la picnic într-o caserolă sau un alt recipient la îndemâna.

Nu va speriați de ploaie! În cazul în care plouă avem unde să ne adăpostim. La Grădinescu se află o pergolă acoperită.

Partenerii noștri în organizarea acestei ediții ne așteaptă să ne întâlnim încă o dată la ei acasă. Suntem curioși și bucuroși să vă invităm așadar în grădina urbană comunitară Grădinescu din spatele magazinului Kaufland Bucureștii Noi, unde putem afla povestea spațiului creat cu grijă față de natură și grijă față de oameni (eticile permaculturii).

Ne dorim acest eveniment să fie cât mai eco-friendly, așa că vă provocăm să folosim cât mai puțin plastic. Va incurajam sa aduceti farfurioara, tacâmul, cana sau paharul de acasă.

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos:

http://bit.ly/Social_Picnic_de_Toamna

F.R.E.E Entry

Nu uitați să aduceți o păturică, un pulover sau o jachetă cu care să va puteți acoperi în cazul în care este răcoare.

______BOOKATARIA

Promovează un stil de viaţă sănătos.
Călătoria noastră a început cu organizarea de evenimente culinare și/sau picnicuri care să ne apropie ca oameni şi în acelasi timp să ofere experienţe reuşite pentru cei implicaţi.

______GRĂDINESCU

Un proiect implementat de către Institutul de Cercetare în Permacultură din România și sponsorizat de către Kaufland România. Grădina urbană comunitară din Bucureștii Noi (Bd Bucureștii Noi 50 B , în spatele magazinului Kaufland) este una dintre cele 9 grădini urbane din rețeaua Grădinescu, inițiată in 2017.
Rămâi aproape de oameni, evenimente și grădini pe pagina noastră de FB. Mai multe pe www.gradinescu.ro

@ un eveniment organizat de Tasting and sharing recipes by Bookataria – socializare si degustari împreună cu @Grădinescu și Kaufland România