Loading...

Social picnic #2

Acest picnic este destinat gustărilor reci sau dulciurilor sănătoase, realizate de preferat home-made sau atent cumpărate, cu mai puțin zahăr și care nu au prea multe adaosuri, E-uri, conservanți etc..

Sandwich-uri, salate, fructe, legume, sucuri, biscuiţi, etc,, uşor de transportat şi ideale pentru un picnic la iarbă verde sau pentru câteva zile de vacanţă.

Aduceţi aceste alimente la picnic într-o caserolă sau un alt recipient la îndemâna şi degustaţi atât ce aţi adus voi, cât şi ce-au pregatit vecinii din cartier.

Socializarea, schimbul de reţete, poveştile de viata, muzica “Jazzy”, ambientul verde și înmiresmat sunt doar o parte din ingredientele pentru acest picnic.

Suntem bucuroși să vă invităm în grădina urbană comunitară Grădinescu din spatele magazinului Kaufland Bucureștii Noi, unde putem afla povestea spațiului creat cu grijă față de natură și grijă față de oameni (eticile permaculturii).

Ne dorim acest eveniment să fie cât mai eco-friendly, așa că vă provocăm să folosim cât mai puțin plastic. Aducem farfurioara, tacâmul, cana sau paharul de acasă?

Vino cu păturica şi cu ceva bun si sanatos!
De restul ne ocupăm noi.

INTRAREA LIBERĂ:

Formular de înscriere pentru participarea la eveniment:

http://bit.ly/Social_Picnic

______BOOKATARIA

Promovează un stil de viaţă sănătos.
Călătoria noastră a început cu organizarea de evenimente culinare, care să ne apropie ca oameni şi în acelasi timp să ofere experienţe reuşite pentru cei implicaţi.

______GRĂDINESCU

Un proiect implementat de către Institutul de Cercetare în Permacultură din România și sponsorizat de către Kaufland România. Grădina urbană comunitară din Bucureștii Noi (Bd Bucureștii Noi 50 B , în spatele magazinului Kaufland) este una dintre cele 9 grădini urbane din rețeaua Grădinescu, inițiată in 2017.
Rămâi aproape de oameni, evenimente și grădini pe pagina noastră de FB. Mai multe pe www.gradinescu.ro

@ un eveniment organizat de Tasting and sharing recipes by Bookataria – socializare si degustari împreună cu Grădinescu și Kaufland România